Siirry suoraan sisältöön

Aura Sallan eurovaaliseminaari | 7.6.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Sallan eurovaaliseminaari, Euroopan tila ja tulevaisuus, järjestettiin Helsingissä perjantaina 7.6.2024. Tilaisuudessa Auran keskeiset tukijat kokoontuivat kuulemaan maailmanluokan alustuksia ulkoministeri Elina Valtoselta, pääomasijoittaja Ilkka Kivimäeltä ja legendaariselta toimittaja, kolumnisti ja tietokirjailija Helena Petäistöltä.

Seminaarissa ministeri Valtonen alusti EU:sta vahvana globaalina toimijana ja käsitteli laajasti aikamme suuria haasteita. Pääomasijoittaja Ilkka Kivimäki käsitteli yritysten roolia eurooppalaisen kasvun tekijänä ja legendaarinen toimittaja Helena Petäistö kertoi siitä, miten onnistua suomalaisilla saapppailla EU-vallan ytimissä.

Aura Salla oli kokoomuksen ehdokkaista ainoa, joka julkaisi vaalirahoituksen ennakkoilmoituksensa ennen ennakkoäänestyksen alkua. Aura piti tärkeänä, että äänestäjillä on mahdollisuus tarkastella, mitä kautta rahoitusta ja tukea kampanjalle on tullut.

Auran kampanjabudjetin arvioitu koko on noin 144 000 euroa.