Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla MTV:n Vaalistudiossa | 5.6.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla vieraili MTV:n Vaalistudio -lähetyksessä keskiviikkona 5.6.2024. Studiossa keskusteltiin laitaoikeiston nousulla uhkailusta, maahanmuutosta, sosiaalipolitiikan asemasta EU:ssa ja muista ajankohtaisista aiheista.

– Sosiaalipolitiikka ja koulutuspolitiikka kuuluvat nimenomaan jäsenvaltioille eikä EU:lle. Viime vuosikymmeninä ne ovat uhanneet valua sinne EU:n päätäntävaltaan, erityisesti komissiolle, joka ei ole demokraattisesti valittu elin. Olisin tosi varovainen tämän sosiaalisen Euroopan suhteen, Aura Salla sanoi MTV:n Vaalistudio-lähetyksessä.

Aura Sallan mukaan Suomi tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa ja tarkkuutta siinä, että jos maassa ei olla laillisesti, palautusjärjestelmä toimii.

Katso koko MTV:n haastattelu täältä.