Siirry suoraan sisältöön

Ennakkoäänestys on käynnissä – nyt voit äänestää järkevämmän EU:n asiantuntijaa numerolla 226

  • EU

Kokoomuksen kansanedustaja, valtiotieteiden tohtori ja eurovaaliehdokas Aura Salla haluaa rakentaa järkevämpää, turvallista ja digitaalista Euroopan unionia. Sallan mielestä EU:n tulee olla suuri suurissa asioissa ja pieni pienissä asioissa. Turha sääntely, uusien EU-rahastojen suunnittelu ja ulkopoliittinen heikkous ovat asioita, joihin Salla haluaa puuttua.

Salla on toiminut teknologiayhtiö Metan EU-toimintojen johtajana Brysselissä ja väitellyt tohtoriksi aiheenaan Euroopan komission politisoituminen eurokriisin vuosina. Salla on myös kansanedustajana suuren valiokunnan ja tulevaisuusvaliokunnan jäsen sekä Euroopan neuvoston Suomen valtuuskunnan varapuheenjohtaja. Nämä ominaisuudet tekevät hänestä ehdokkaan, joka pystyy aloittamaan työt täydellä teholla heti ensimmäisestä päivästä alkaen. 

Äänestämällä Aura Sallaa numerolla 226 annat äänesi henkilölle, joka ymmärtää, prikulleen miten EU-lainsäädäntöä tehdään ja miten siihen vaikutetaan tehokkaasti. Hän on kykenevä vahvistamaan Suomen asemaa Euroopassa ja varmistamaan, että EU keskittyy olennaiseen.

Ennakkoäänestys kotimaassa on käynnissä 29.5.–4.6.2024, jolloin voit äänestää missä tahansa äänestyspisteessä. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 9.6.2024. Ennakkoäänestys ulkomailla on käynnissä 29.5.–1.6.2024.

#järkevämpiEU #eurovaalit2024