Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla vieraili Jyväskylän Yläkaupungin Yössä | 18.5.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla tapasi keskisuomalaisia Jyväskylässä lauantaina 18.5. yhdessä kansanedustaja Sinuhe Wallinheimon ja Keski-Suomen kokoomuksen aktiivien kanssa. Yläkaupungin Yön viikonloppu ja aurinkoinen sää houkutteli ihmiset Kauppakadulle ja järkevämmän EU:n sanoma teki kauppansa.

Jyväskylässä käydyissä keskusteluissa nousi toistuvasti esille Auran tausta Puolustusvoimissa. Lukion jälkeen Aura suoritti asepalveluksen Tikkakoskella Ilmavoimien viestikoulussa. Hän kotiutui reservin kersanttina 2004, jonka jälkeen Aura työskenteli Upinniemen varuskunnassa sopimussotilaana.

Armeijatarinoiden ja turvallisuuspoliitikan lisäksi järkevämmän EU:n asiantuntijan kanssa keskusteltiin paljon myös taloudesta ja ilmastonmuutoksen torjunnasta. Keski-Suomen elinvoiman ja kasvun kannalta sekä ilmastonmuutoksen torjunta että EU-markkinoiden kehittyminen avoimemmaksi ovat keskeisiä kysymyksiä. Jyväskylän yritykset ja teollisuus tarvitsevatrajat ylittävää kasvua ja yritystoimintaa, ylisääntelyn sijasta.