Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla vieraili Kuopiossa 13.5.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla vieraili Kuopion mualiman navalla, josta on hyvä ponnistaa eteenpäin eurovaalikiertueella. Päivä alkoi Savon Yrittäjien keskustelutilaisuudessa, jossa Aura korosti järkevämmän EU-sääntelyn merkitystä kansainvälistyville savolaisille yrityksille ja tarvetta saada konkreettista tukea yritysten kansainvälistymiseen niin rahoituksen kuin erityisesti kontaktien luonnin kautta.

Päivä jatkui kansanedustaja Karoliina Partasen kanssa mualiman navalla ja Kuopion torilla, jossa kohdattuja lukuisia kuopiolaisia kiinnosti järkevämmän EU:n rakentaminen, talous, turvallisuus ja ilmastonmuutos.

Iltapäivällä Aura ja eurovaaliehdokas Sakari Pääkkö tapasivat kansaa Kokoomuksen PopUp-kahvilassa, jossa tupa oli täynnä ja tunnelma katossa. Kahvien lomassa keskusteltiin niin Itä-Suomen kehityksestä, raideyhteyksistä ja turvallisuudesta kuin kasvun edellytyksistä, kuten turismista ja luonnosta, paikallisten asukkaiden kanssa.

Kiitos Kuopio ja Pohjois-Savo. Tästä on hyvä jatkaa.