Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla ja ministeri Antti Häkkänen kohtasivat kansaa Lappeenrannassa

  • EU

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla ja puolustusministeri Antti Häkkänen kohtasivat kansaa Lappeenrannan kauppakeskus Galleriassa maanantaina 6.5.2024. Täpötäydessä tilaisuudessa keskustelua herättivät erityisesti Kaakkois-Suomen elinvoima, turvallisuuspolitiikka ja järkevämpi EU.

Aura vieraili iltapäivällä myös Kimpisen lukiossa, jossa opiskeli itse aikanaan nuorena, tapaamassa opiskelijoita ja henkilöstöä ja kertomassa ajankohtaisista EU-asioista.

Auran kiertue jatkuu keskiviikkona 8.5. Rovaniemellä, jossa ehdokas osallistuu Lapin Kansan, Lapin kauppakamarin, Lapin Yrittäjien, Oulun kauppakamarin ja Pohjois-Pohjanmaan Yrittäjien Pohjoisen EU-etkot-tilaisuuteen ja -paneelikeskusteluun keskiviikkona 8.5. kello 14:00-16:00. Lisätietoja kiertuekalenterissa.