Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla Turun Sanomien EU-vaalitentissä | 25.5.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla osallistui lauantaina 25.5. Raisiossa Turun Sanomien eurovaalitenttiin, joka järjestettiin kauppakeskus Myllyssä.

Turun Sanomien mukaan Aura hallitsi paneelin ilmatilaa viestillään järkevämmästä Euroopan unionista. Kovatasoiseen paneeliin osallistuivat kaikkien eduskuntapuolueiden ehdokkaat, joista suurin osa oli Varsinais-Suomesta. Paneelissa Aura painotti tukien sijaan toimivien sisämarkkinoiden roolia ja kilpailukykyä. Kritisoi nykyistä parlamenttia ylisäätelyn määrästä ja kannatti nykyisistä tuista perattavan rahaa tutkimukselle ja tuotekehitykselle.

Turun Sanomat uutisoi Auran vakuuttavasti esiintymisestä laajasti. Voit lukea paneelista lisää täältä ja täältä ja katsoa paneelin kokonaisuudessaan Turun Sanomien verkkosivuilta.