Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla kiersi Varsinais-Suomessa | 25.5.

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla kiersi eurovaalikentillä Varsinais-Suomessa ja osallistui Turun Sanomien EU-vaalitentiin lauantaina 25.5.2024.

Päivä alkoi aurinkoiselta Salon torilta, jossa Aura kohtasi lukuisia paikallisia asukkaita. Järkevämmän EU:n asiantuntijan sanoma upposi salolaisiin ja Aura sekä monet muut kokoomuksen ehdokkaat pääsivät nauttimaan Salon torin antimista.

Salosta Aura siirtyi Piikkiöön ja vuosittaiseen Pikkiö-päivään, jossa hän osallistui kuumaan eurovaalipaneeliin. Kuumaan sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä lavalle paistoi suoraan aurinko. Lämpötilasta huolimatta Piikkiön keskusta oli täynnä iloisia ihmisiä ja paneelissa käytiin hyvässä hengessä läpi keskeiset EU-poliitikan teemat: talous, turvallisuus ja ilmastonmuutos.

Naantalin Venemessuilla Aura ja kansanedustaja Saara-Sofia Sirén kohtasivat Kokoomuksen teltalla. Venemessujen kävijäkunta kohtasi Auran hymyssä suin ja ehtipä ehdokas poiketa myös paikallisessa lastenvaateliikkeessä etsimässä lapsilleen tuliaisia.

Seuraavaksi matka läpi Varsinais-Suomen vei Suikkilaan, jossa Suikkilan Kokoomus pisti vaaligrillin tulille ja tarjoili maittavia makkaroita äänestäjille. Aura vaihtoi kuulumisia kokoomusaktiivien ja vaalimakkaroita nauttivien suikkilalaisten kanssa ennen siirtymistä Turun Sanomien EU-vaalitenttiin kauppakeskus Raision Myllyyn.

Lue Turun Sanomien eurovaalitentistä lisää täältä.