Siirry suoraan sisältöön

Aura Salla tavattavissa Leppävaarassa | Espoo

Espoo

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla kiertää Espoossa perjantaina 17.5.2024. Kello 17:00-18:00 Aura Salla ja kansanedustaja Jarno Limnéll tavattavissa Leppävaaran asematunnelin pohjoispäädyssä.

Aura Salla Jyväskylässä lauantaina 18.5.

Jyväskylä

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla on tavattavissa Jyväskylässä lauantaina 18.5. klo. 14:00 alkaen Kauppakadun Kokoomus-teltalla. Mukana Auran kanssa on myös kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo. Tule moikkaamaan Auraa teltalle ja vaihtamaan näkemyksiä järkevämmän EU:n tulevaisuudesta.  

Kasvua ja kilpailukykyä EU:hun -eurovaalipaneeli | Helsinki

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla osallistuu Suomen Startup-yhteisön ja Woltin Kasvua ja kilpailukykyä EU:hun -eurovaalipaneeliin tiistaina 21.5. kello 17:00-18:30 Helsingissä. Paneelissa käsitellään laajasti yrittäjyyteen, tulevaisuuden työmarkkinoihin, yhteismarkkinoihin, kestävään kehitykseen ja tekoälyyn liittyviä kysymyksiä.

MetropoliAreenan EU-vaalipaneeli | Tripla, Helsinki

MetropopliAreena, kauppakeskus Tripla

Kansanedustaja, eurovaaliehdokas Aura Salla osallistuu Helsingin seudun kauppakamarin, Uudenmaan liiton ja PKS-kaupunkien järjestämään EU-aiheiseen MetropoliAreenaan keskiviikkona 22.5. kello 15:45-16:15. Tapahtumapaikkana on Pasilan Mall of Tripla, tapahtuma-aukio Sokos-hotellin edessä (4. krs.) Tapahtuma nostaa esiin Helsingin seudulle tärkeitä EU-vaikuttamisen teemoja, kuten osaavaa työvoimaa, koulutusta ja yrityksiä. Lisätietoja

Data Act -tilaisuus, Turku

Asianajotoimisto Lukander Ruohola HTO Oy järjestää lounasseminaarin 23.5.2024 klo 10.00 alkaen Aboa Vetus Ars Nova -museon Factory-tilassa koskien EU:n uutta digisääntelyä ja sen vaikutuksia yritysten toimintaan. Kansanedustaja Aura Salla puhuu EU:n digisääntelyn syistä ja seurauksista sekä käytännön vaikutuksista yrityksien toimintaa